30 maj 2011

Kvällspromenad

Har precis kommit hem från en kvällspromenad tillsammans med Tina och Zebbisen. Hugo fick följa med och åka vagn medan Leah var hemma med pappa.

Pontus var förövrigt inne hos läkaren förut och fick röntga foten. Den är inte bruten i alla fall men en illa stukning är det.. Blev ju lite rörigt därför mitt i allt skulle ju ena bilen hämtas hem från verkstan också. Pontus var ju hos läkaren och jag kunde ju inte köra hem två bilar direkt. Efter lite runt ringande så ställde Micaela upp som en räddande ängel och följde med:) Tusen tack det var guld värt!

Förövrigt gratulerade bilmekanikern mig till trean. Han tyckte vi körde på hårt som redan skulle ha en till.. Fattade först inte vad han menade men sen slog det mig, han trodde jag var gravid ju! Aldrig mer att vi kommer använda oss av den bilverkstan.. Och aldrig mer fuska med de där magövningarna. Hade ju så jag körde fram till första maj. Hade då gjort dessa förbannade magövningar varje kväll (-3 gånger) i 3 månaders tid. Resultat= nada..men nu börjar jag tänka som så att jag får ju inte mindre mage av att bara sitta på mitt arsle heller (även om den (magen asså) inte är såå stor att jag ser gravid ut. Fick höra av Pontus vad bilmekanikern hade för smeknamn och då gjorde det mig inte lika mycket längre..eller jo men det kändes bättre i alla fall) så ikväll är det på det igen. Nåt måste en ju göra. Så folk inte tror jag ska föda när som helst..

//Sofie

2 kommentarer:

111213 sa...

Fräckt! Hade blivit galen!
Likadant när man ÄR gravid! "är du säker på att det bara är 1??? Nu är det väl dags snart vaaaa???" Suck! När jag jobbade så var det en pappa som frågade mig om det var dags snart...eeh, nja, 4 månader kvar... Jaha, folk menar väl inget illa, men man kan väl tänka lite innan man öppnar truten!

Kram

Jennie sa...

Men vad var det för jävla stolpskott? Så säger man väl inte!!