24 maj 2011

Vad det blåser!!

Vi var och gick innan Hugo skulle hämtas på dagis, och shit vad det blåste! Snacka om motvind.. Glad att jag bara hade Leah med mig och inte drog på syskonvagnen.

Leah ligger där uppe och sover (hoppas jag, annars håller hon på med något sattyg för hon är tyst..:) Hugo la sig just i soffan och kollade på Chuggington. Vad jag göra? Usch har massa att ta tag i men orken finns inte hos mig idag. Borde gå ut och måla klart taket till badrummet, borde städa, borde ta tag i tvätten, borde börja måla Hugos skåp, borde träna lite här hemma, borde laga mat, borde ta fram kläder jag ska ha på mig i kväll, borde klippa gräset, borde köra med trimmern, borde duscha, borde borde.. Orkar inte.

Har faktiskt ont i rumpan idag. Undra om det är styrketräningen från igår eller om det är skorna. Skönt är det i alla fall:)

Får se vad jag väljer att göra på min borde lista. Snart är det fullfart på barnen igen och då är det massa annat som ska göras och tänkas på:)

//Sofie

2 kommentarer:

Emelie sa...

ja fy vad jobbigt det är med alla dessa måsten och borde;) kramar

Ida sa...

Hejsan och tack!
Jadu, alla dessa borde-saker man hela tiden har med sig. Blir så trött bara jag tänker på allt jag borde ta tag i. Tur att vi har barnen som håller oss nere på jorden och tvingar oss att leka lite också=)

Vi säkert i sommar. Är vädret fint bor vi nere på badet.
Ha det så gott.
Kram Ida