31 maj 2011

Vårfest

Vi drog till svärmor/farmor en sväng efter dagishämtning. Hugo ville leka i farmor å farfars sandlåda. Den är tydligen mycket roligare att leka i än den vi har hemma:)

Sen på kvällen hade Hugos dagis vårfest så vi åkte dit med en packad picknick korg. Leah fick vara hemma hos farmor och farfar undertiden. Hon är som sagt fortfarande inte helt hundra. Och i den här värmen blev det nog inte bättre. Hon har varit gnällig idag lillFia. Hoppas hon piggnar till till helgen och allt. Vi som ska på dop i Falun:)

Vårfesten var i alla fall mycket trevlig, vädret var ju perfekt! Vi fick gå en tipspromenad och sen sjöng barnen så fint. Fika i gräset och massa bus bland alla lekgrejer. Med oss till picknicken hade jag köpt jordgubbar. DYRA var de men goda som tur var:) Hugo åt för fullt.

Nu ikväll blev det en sen kvällspromenad med Poker. En svettig power walk (ja för så heter det ju i bloggvärlden. Jag som är efter och skrivit promenad innan..ack så dant!) Värmen sitter i fast klockan var efter nio. Har ju inte varit på gymmet nån dag än den här veckan och jag vet ärligt talat inte om jag kommer hinna dit heller. Då blir promenaderna extra viktiga.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa skvallertidning.

//Sofie

Inga kommentarer: