23 december 2014

Dan före julafton

Tänk att det är julafton imorgon! Har väl inte världens julkänslor i år men vad gör det? Barnen har så det blir över till oss alla:-)

Hugo har varit till och från idag med sin onda mage. Tycker så synd om honom! Han till och med kräktes en gång. Vi ska prova att utesluta gluten nu i några dagar för att se om det kan göra någon verkan. Han vill liksom inte äta godis för han säger själv att han får ont i magen av det. Vi skulle ju få remiss skickad för vidare utredning men "tyvärr" är det ju massa helgdagar som väntar framöver så det lär ju dröja.

Annars så har dagen bestått av lite mer förberedelser inför julen. Städat toaletterna, renbäddat sängarn, betalat alla räkningar, tvättat, gjort ärenden på stan, varit en sväng på jobbet och önskat god jul till alla. Lämnade även ett gäng kolaklubbor som jag och Leah gjort. Det kan de behöva ha alla fina jobbarkompisar som sliter nu i helgerna!

Vi var inne en sväng hos Elin och hälsade på i eftermiddags. Där träffade vi även Ida som är i stan över jul och hälsar på. Roligt att ses då vi inte setts sen i somras:-)

Ikväll har vi haft besök av Gunnar, klätt granen och ätit kinamat. Pontus har gett Poker sitt julbad och tomtegröten står och puttrar på spisen. Nu blir det en lugn fortsatt kväll här hemma.

God jul på er alla!

//Sofie

Inga kommentarer: