11 december 2014

Jobbveckan är slut!

Imorgon tar jag helg! Känns mer än lyxigt må jag säga. Ska fira det hela med ett besök hos frissan. Ska bli riktigt skönt att få lite ordning på burret. På tal om frissa så är det Leahs nya drömjobb. Hon till och med tog det på så stort allvar att hon satte saxen i sitt eget hår igår. Suck...de ringde från dagis och meddelade incidenten. Hon och kompisen A hade varit själva en stund när de pysslade och kom då på tanken att leka frisör. På riktigt. Jaja inget att göra något åt bara att hoppas de avkapade delarna av luggen växer ut snabbt.

Hade en kort dag på jobbet idag så kom hem skapligt. Skulle åkt och träna men vad upptäcker jag? Jo träningsväskan har jag med mig och packat hade jag gjort. Allt utan träningskläder. Får ta det imorgon istället.

Annars är jag mest trött. Kommit in i en sån där period igen. Vet inte om det beror på förkylningen jag haft i kroppen eller mörkret. Känns som jag inte får något gjort, känner mig bara seg. Skulle nog behövt tränat idag och kickat igång kroppen:-P

Men men ska dra ett varv med dammsugaren genom huset och göra lite nytta. Måste bara samla lite krafter i soffan först:-)

//Sofie

Inga kommentarer: