19 december 2014

Det jobbigaste jag gjort...

Igår när jag var på gymmet träffade jag på Noomi som undrade om jag inte skulle hänga på och köra ett TRX pass idag. Klart jag ville! Har velat börja gå på pass igen men det har liksom aldrig blivit av. Mest för jag inte velat gå själv, fegis som jag är:-)

Men idag körde vi TRX och det var första gången för oss båda två. Pontus har ju kört det en del och han älskar't men säget att det är döjobbigt. Och det var det. Vi var ju så smarta och anmälde oss till ett intensivpass också så det var extra skitjobbigt. 45 minuters träning nonstop. 30 sekunder på varje övning sen bara byte för att göra nästa övning. Ingen vila alls. Var sååå skönt när musiken tystnade och passet var slut:-)

Det var sjukt jobbigt men roligt så TRX kommer jag absolut kör igen. Synd bara att det kommer massa röda dagar nu men ska anmäla mig till ett pass igen så fort det går. Ska försöka boka in mig på andra pass också. Typ spinning. Jag älskade ju att köra spinning så det vill jag börja med igen.

Det enda tråkiga med att köra pass är tiderna man ska passa. Det var faktiskt därför jag började gymträna (efter jag fått Hugo) för att kunna träna när det passar. För det är ju så när man har barn, familj, jobb, hus... ja ni fattar. Det är sånt som tar upp ens tid och då har jag tyckt att för att kunna träna och kunna få in det i livet så har det passat bäst att kunna åka och träna när som utan tider att passa.

Men ett pass i veckan ska jag försöka boka in mig på för det är ju så himla kul! Variation i träningen gör ju bara gott:-)

//Sofie

Inga kommentarer: