25 december 2014

Juldagen är här!

Julafton var toppen! Barnen är nöjda och sitter här och leker med sina nya saker för fullt:-)

Var fullt ös när alla småkusinerna sågs igår. Efter jag fått i mig en alvedon kände jag mig också pigg igen. Vi spelade både innebandy, fotboll och basket. Behövde ju göra av med lite kalorier innan det skulle fyllas på igen:-) Åt traditionell julmat och fick såklart besök av tomten som det här året även hade med sig en nisse som hjälpreda.

Kollade på Kalle och hans vänner och dansade sen ett par varv runt granen med ett gäng glada barn:-) Sen blev alla de glada barnen väldigt trötta så vi packade ihop oss och åkte hemåt.

När vi var hemma igen började jag känna av huvudvärken igen och allmänt trött i kroppen. Jag däckade i soffan vid åtta och sov till åtta idag.

Tyvärr kände jag mig fortfarande dassig när jag vaknade imorse men har stoppat i mig en alvedon (igen) för här har vi inte tid att må dåligt. Idag ska vi fria jul med min familj så ska åka dit om en stund.

Bjuder på en bild på hela kusingänget från igår. Inte den bästa men alla är med på en och samma bild! Bara det är värt ett kors i taket:-)

//Sofie

Inga kommentarer: