09 december 2014

Luciafirande

Idag har det återigen jobbats. Åh så segt det var att ta sig upp imorse! Men upp kom jag och dagen gick rätt fort på jobbet ändå när jag väl satte igång:-)

Efter jobb var det nästan bara hem och vända. Leahs dagis anordnade luciafirande och det är något som vår lilla fröken sett fram emot! Både mormor, morfar, Elin, Anthony, farmor och farfar kom för att kolla så Leah var allt lite nervös innan men väldigt förväntansfull:-)
De hade anordnat det så fint utomhus (väldigt kallt men ändå) så alla som ville fick komma och se och sen bjöds det även på lite fika efteråt. Barnen hade gjort lyktor som lyste upp så fint i mörkret och så bjöds det ju såklart på skönsång! Så duktiga och fina var de alla barnen♥

Efter det passade jag på att väcka min kropp till liv igen efter förkylningen med ett pass på gymmet. Noomi var där med så fick tjöta av mig lite med henne också, perfekt:-)

Nu väntar sängen på mig för imorgon ska det upp tidigt igen. Men först måste jag bara visa upp en bild på vår fina tomtenissa som lussade för oss idag♥

//Sofie

Inga kommentarer: