26 december 2014

Som en skugga över julen

Lilla Hugo. Hans mage vill inte alls. Känns så tråkigt och jobbigt, det har verkligen varit som en skugga över den här julhelgen.

Igår när vi var hemma hos mamma och pappa hade vi en jättetrevlig dag/kväll med bland annat julklappsutdelning till barnen, god mat och sen spelade vi även julklappsspelet (som jag vann:-)

Men Hugo var inte alls på topp. Han hade en riktig dålig eftermiddag/kväll igår. Han åt knappt något på hela dagen då han sa att det bara gjorde ont och så kräktes han också. Till sist däckade han på soffan och efter att ha fått sova en stund var han som vanligt igen.

Idag var det heller ingenting enda tills dess att han fick i sig gluten då totalvände det och han kräktes. Måste ju vara gluten, eller? Åh de skulle ju skicka remiss för att få det hela utrett men såklart är det och har det bara varit röda och helgdagar...

Idag har vi varit hemma hos Sarah och Krille på annandagskalas. Vi hade det väldigt trevligt och åt goda pajer som Sarah gjort. Men jag har även idag gått på alvedon då jag fortfarande inte känner mig något vidare. Men imorgon har vi inget mer julfirande så det blir en lugn dag hemma.

Pontus och Leah är på hockey (Brynäs-HV71). Leahs första hockeymatch och som hon har sett fram emot den! Mammas tjeja var redo för match iklädd morbrors gamla Brynäströja:-)

Jag ska ta och krypa ner i sängen med en bra bok och hoppas att förkylningen bara vill försvinna. Dagarna går ändå ann men på morgonen och kvällarna är hemska. Ont i kroppen och kan inte andas ordentligt... Men det är ingenting mot Hugos onda. Hade gärna tagit istället för honom. Vad det nu än må vara.

//Sofie 

Inga kommentarer: