29 december 2014

En uppdatering

Den här dagen har känts som en vanlig ledig dag. Hugos mage har varit under kontroll så inga sjukdoms tråkigheter idag vilket känns så skönt. Pontus har jobbat och jag har fått massa gjort och dessutom varit rätt social av mig.

Men det jag gjort mest av min tid idag är att ringt runt i sjukvårdens värld i jakt på att Hugo ska få komma till en läkare så snart som möjligt för att få bli ordentligt undersökt och få svar på vad det är som spökar runt i hans kropp. Till sist lyckades jag få en tid så om en vecka så ska han få träffa en läkare.

Annars har Maria med familj varit på besök en sväng. Vi käkade lunch ihop och pratade en massa. Riktigt kul och ses allihopa.

Varit och handlat i mataffären inte bara en utan två gånger idag och hunnit med att prata en massa med både Emelie och sen Tina i telefon.

Har även fått världens genomtidernas största munsår. Så himla osnyggt så jag vet inte vad. Hoppas det försvinner lika fort som det dök upp...

Suttit och grejat med lite annat som jag också behövt få gjort. Typ skickat in tider till dagis. fritids, skolskjutsen om hur barnen har det med tider när de börjar igen i nästa vecka.

Har precis sett sista avsnittet av "historieätarna". Känns tråkigt att det är slut! Det enda roliga med måndagar och nu är det över. Hoppas att det kommer bli en tredje säsong!

Nu ska jag och mitt munsår gå och kika om det finns något annat skoj på TV:n annars får det bli sängen och boken:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: