01 december 2014

Handlat klänningar och kött

Kunde ju ha kombinerat de två och gjort en Lady Gaga klänning men nja...inte riktigt min stil:-)

Mår mycket bättre idag! Tjippie! Lite snorig och sisådär men det hör väl till. Förvånad att jag inte varit mer småförkyld den här hösten än vad jag varit. På hösten/vintern brukar jag alltid vara lite förkyld mer eller mindre hela tiden.

Medan Hugo drog till skolan drog Leah och jag till City Gross. Eller rättare sagt jag drog dit. Leah ville hellre vara hos Elin undertiden och leka med Lasse.

Storhandlade och bunkrade upp i vårt kött och fisk förrådet. Vårt slakteri som vi brukar köpa av har ju brunnit ner så det dröjer innan vi kan handla därifrån igen. Men city gross har väldigt fint och bra kött så bunkrade upp därifrån denna gången. Så skönt att ha frysen full!

Blev en snabblunch på MAX innan vi drog hem i full fart för att hinna hem innan Hugo. Vi parkerade bilen precis samtidigt som skolbussen kom. Det kallar jag tajming:-)

Nu ska jag lägga mig på soffan och ladda inför lite jobb. Har en kort tur ikväll så det känns skönt att börja med efter jag varit dålig.

Ja just det kanske ska sammanfatta rubriken innan jag avslutar inlägget:-) Förutom handling av kött så fyndade jag två jättefina klänningar i en butik som hade superrea. De hade kostat 599 kr styck men var nedsatta till 99 kr. Den guldiga har jag kollat in tidigare och varit sugen på men tyckt den varit för dyr men idag passade jag på att köpa den. Roligt när man kan fynda:-)

//Sofie

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men lägg av!! Jag, mamma o Leo var oxå på city gross idag ju! På fm o sen åkte vi till Mjölby o gick lite där innan vi åkte till Mcdonalds o åt mat vid typ 12:30-tiden!:) //emme

Zouphie sa...

haha men då var vi ju där samtidigt!:-) Vi var på MAX vid straxt innan 12.30!

Anonym sa...

Ja vi va ju oxå strax innan 12:30..va komiskt! Konstigt att vi inte såg varandra nånstans��//emme