22 december 2014

Vabbar för andra gången i år

Andra dagen vabb i år för min del så ska väl inte klaga men kunde ju kommit lägligare än dagarna innan jul.

Hugo mådde inte så bra igår så Pontus åkte in med honom till akuten efter att ha pratat med sjukvårdsrådgivingen. Hugo la av en kaskadspya precis när hans kompis skulle åka hem. Jaha magsjuka tänkte vi först. Men det stämde inte helt med att det skulle vara magsjuka så därför ringde vi till sjukvårdsrådgivingen.

Hugo har sista tiden haft ont i sin mage till och från. Vi har trott det berott på att Hugo typ slänger i sig sin mat när han äter så magen sagt ifrån för det eller att det varit när han ätit sött och att det blivit för mycket för magen så det gjort ont av det.

Men igår var han även svullen om magen plus hade jätteont. Spyan luktade inte riktigt magsjuka heller. Det brukar ju lukta väldigt speciellt när man har det och det gjorde det inte nu tyckte vare sig Pontus eller jag.

Inne på akuten hade en läkare undersökt honom och tagit prover och allt såg bra ut. Men vi fick en remiss skickad för att ta ytterligare prover för om det kan vara någon allergi han har. Vi ska vara lite försiktiga med vad vi ger honom och observera om han får ont igen.

Efter en hel natts sömn så är han på benen igen vår lille pojk men vi tar det lugnt och avvaktar så det inte kommer tillbaka. Lillasyster i familjen har hostat sig igenom natten så är nog inte så dumt med en hemmadag för oss alla.

Håller tummar och tår för att det inte ska bli värre utan vi får fira jul friska och glada. Nu ska jag slå en signal till Hugos kompis som var här igår när han kräktes och säga att det inte var magsjuka så de inte behöver gå och oroa sig för att åka på det efter att han var här igår.

//Sofie

Inga kommentarer: