31 december 2014

Sista dagen 2014

Tänk att det bara är några timmar kvar på 2014 innan vi går in i 2015! Hoppas att nästa år kommer bli lika bra som det som varit. Framförallt hoppas jag att alla får må bra både psykiskt och fysiskt. Hälsan är det viktigaste vi har! Välmående slår allt:-)

Igår gjorde vi inte så många knop här hemma förutom att vi anordnade Vasaloppet för barnen. Eller jag tog med mig Poker på en kvällspromenad inne i stan på kvällen. Vilket jag fick ångra. Idioter som började smälla raketer så Poker fick panik. Han har inte varit rädd för sånt innan men har blivit det mer och mer för varje år. Tycker så synd om honom! Tycker synd om alla djur som mår dåligt av allt smällande. Vore ju en sak om folk höll sig till nyårsafton och kvällen för då kan man ju planera lite i förväg om man har ett djur som är väldigt skotträdd. Men kommer väl alltid finnas snorungar som springer omkring med smällare på stan. Tyvärr.

Hann även med att slänga ihop efterrätten vi ska äta ikväll. Gjorde en cheesecake som jag hittade ett recept på av en slump. Tror den blir god. Smeten var det i alla fall:-)

Fick även för mig att börja kika på "Gift vid första ögonkastet" igår på SVTplay. Någon mer som sett det? Tycker det är lite intressant sånt där. Det är ju ett experiment där experter inom olika områden matchar ihop 6 stycken singlar som får gifta sig med varandra vid första ögonkastet. Låter helknasigt men är väldigt spännande tycker jag! Fungerar verkligen ett sånt välplanerat arrangerat äktenskap? Jag tycker ju arrangerade äktenskap är något väldigt urgammalt och omodernt men på det sättet som de gör det i den här serien där alla parter är med på noterna och verkligen vill hitta sin livkamrat så blir det ett sånt spännande experiment av det det!

Ska se de sista avsnitten idag om jag hinner:-)

Nu ska jag hjälpa min dotter som står i duschen. Gäller ju och vara ren och fin när man ska fira in det nya året:-)

//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Jag bestämde typ igår att jag skulle se den, verkar intressant faktiskt. :)