23 maj 2015

Då var det helg igen

Hann visst inte kika in här något igår hade fullt upp hela dagen. Jag har ju gått bredvid på nytt ställe både i torsdags och igår. Eller ja ett ny gammalt ställe. Jag har jobbat där tidigare men det var 9 år sedan nu:-)  Jag trivdes i alla fall jättebra! Nästa vecka kommer jag få gå bredvid på fler ställen så jag  hoppas att det ska kännas lika bra. 

Jag kommer få börja på en helt ny avdelning men den ska inte öppnas upp än så till dess ska jag gå bredvid på andra ställen så jag kan jobba där när det fattas folk så länge. 

Igår efter jag jobbat åkte jag och hämtade barnen hos mamma och pappa (ja vi väntade in Pontus också) så åkte vi sen och badade allihopa. Riktigt lyckat blev det. Lite folk och barnen var helt lyriska. De åkte rutschkanan hur många gånger som helst och dessutom tränade vi på att simma. 

Blev lite mathandling med innan vi åkte hemåt. Idag jobbar Pontus hela dagen plus har fotbollsmatch. Hugo har också fotbollsmatch idag så vi ska åka iväg på det efter lunch. Sen ska jag och assistera lite och hjälp till på Emelies brors bröllop.Ska bli skoj det med. Håller verkligen tummarna för att vädret håller i sig och är så här fint hela dagen/kvällen! Har ju varit lite si och så med vädret nu ett tag. Oftast har solen lyst så fint på morgonen men sen övergått i moln och regn. Det vill vi inte ha idag! 

Ha en bra lördag nu alla!

//Sofie 

Inga kommentarer: