08 maj 2015

It's Friday

Fredag! Så skönt med ledig helg snart. Eller ja jag är ledig idag med men är ändå något speciellt när man får vara ledig ihop med familjen:-)

Igår var jag som sagt på verkstan med kian och nu går den som en klocka igen. Skönt! Det bästa var att jobbet gick på garantin med så behövde inte betala något.

Efter jag varit där åkte jag hem till mamma där Leah var och vi blev bjudna på jättegod raggmunk. Leah blev sen kvar hos mormor medan jag åkte hem till övriga familjen. Hugo hade en kompis hos sig och Pontus packade för igår åkte han iväg på en jobbgrej i Göteborg men han kommer hem imorgon igen. När lugnet lagt sig i huset somnade både Hugo och jag en stund på soffan innan mamma och Leah kom och väckte oss.

Då var mamma snäll och stannade och var barnvakt så jag kunde åka och köra ett boxpass på kvällen. Har så jäkla träningsvärk idag! Hade tänkt om jag skulle kört ett eget pass på gymmet idag men blev en långpromenad med Poker istället.

Även uträttat massa ärenden på stan innan Hugo snart kommer hem från skolan. Då ska vi åka ut till svärföräldrarna och umgås. Linus är hos dem så barnen vill gärna träffa sin kusin:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: