28 maj 2015

Sprungit vårruset

Är just hemkommen från Norrköping och vårruset. Vädret har varit blandat kan man minst sagt säga. Det regnade till å från men slutade lagom till starten och sen några minuter efter målgången kom den stora störtskuren så då blev vi rätt blötta.

Loppet gick bra men det var så trångt! Plus att vi fattade fel angående startgrupp. Vi hade valt tidtagnings klassen och då skulle man visst ha startat i den första startgruppen men vi trodde den var för elitlöpare typ så vi valde den tredje startgruppen istället som skulle vara för de som satsade på en tid mellan 25-35 min. Så våra tider som kom upp efter målgång blev helt fel då de räknades efter att vi skulle ha startat i den första gruppen men men.

Sandra kunde tyvärr inte vara med och springa men det var jag, Sarah och en kollega till Sarah som tog oss runt banan. 

Vi hade en rolig kväll trots vädret och den misslyckade tidtagningen☺ blev lite käk på den gyllene måsen också efter vi sprungit klart. Var riktigt skönt att få ta en varm dusch när jag kom hem men det är verkligen dags för mig att sova nu. Klockan ringer om bara några timmar igen och då är det först jobb och sen väntar Stockholm på oss. Eller ja Linus väntar på oss i alla fall det vet jag☺

//Sofie
Innan start var vi så redo! 
På väg hem efteråt, blött och glad! Leah kommer bli lycklig av att få en "guldmedalj" att leka med. Hon älskar medaljer. När hon fick en medalj efter att ha sprungit förskoleloppet så hade hon den på sig, dag som natt, i säkert ett par veckor:-) 

Inga kommentarer: