19 maj 2015

Skrikande katt

Fy fan vad jag hatar våran katt ibland. Världens bästa katt för det mesta men sista tiden har han börjat med en hemsk vana. Mellan kl 04-05 ställer han sig och skriker utanför ytterdörren. Vrålskriker för att vi ska komma och släppa in honom. Det kvittar att han själv kan gå in genom kattluckan nere i källaren och att vi lämnat dörren upp till huset öppen nej nej är man trög så är man och ska ställa sig och vrålskika för att vi ska släppa in honom för att han sen springer in i den öppna dörren ner till källaren och äta sin mat som han har stående där. Inte kopplar det för honom att det är mycket smidigare att bara gå in genom kattluckan själv så kommer han direkt till sin matskål. Tröga katt!


Så ja jag har varit vaken här ett bra tag. Men lika bra och komma upp. Jag har dåligt med jobb inbokat framöver (hoppas de ska höra av sig idag så jag kan få börja gå bredvid lite innan mitt riktiga schema drar igång) så rätt skönt att inte komma ur rutiner helt fram tills att allt drar igång som vanligt igen.

Men igår var hela dagen fullbokad ändå. Möte med kommunal, returnerade paket med kläder jag beställt till barnen som var alldeles för små, handlade mat och städade av här hemma. När Hugo kom hem åkte vi in till Mjölby. Vi träffade Elin och barnens hår fick bli klippta.

Den här dagens planer är att ska jag städa av toaletterna som jag inte hann med igår och ikväll ska jag träna! Jippi! Förra veckan blev det dåligt med det i och med min onda rygg men nu känns faktiskt ryggen som vanligt igen! Så ska köra flowin ikväll.  Skönt och få röra på kroppen:-)

//Sofie


Inga kommentarer: