10 maj 2015

En härlig söndag!

Den här söndagen har varit en riktigt bra söndag☺ Började att äta frukost tillsammans hela familjen vilket var alldeles för länge sen sist.

Sen åkte vi och besökte Pontus mormor. Vi tänkte ta med henne ut på promenad så kunde barnen få cykla samtidigt och Poker rastas. När vi kom dit så var Nettan och Putte där (Pontus moster och morbror) så vi gick en promenad tillsammans allihopa. Vi var ute i över en timme och gick. Så härligt, det mådde vi bra av allihopa tror jag☺


Hem och slängde i oss lite lunch innan Hugo skulle iväg på födelsedagskalas och jag, jag började med städning av vårt hus. Leah hade lillHugo på besök och de lekte så bra ihop så märkte knappt av dem. Pontus fick äran att börja ute i vedhögen så den ska bli klar någon gång.

Jag har även hunnit med ett boxnings pass. Så roligt för jag har inte kunnat gå på de passen innan när Leah haft sin dans men i och med att den slutat så kan jag vara med på den nu. Jippie! Riktigt kul och riktigt jobbigt. Mina armar och händer skakar fortfarande så har svårt att skriva det här. Så det ska va

Precis ätit lite och sitter och slökollar på TV:n. Ska ta hand om tvätten innan det blir sängen för min del. Är trött ikväll och klockan ringer imorgon så lika bra och komma i säng skapligt.

//Sofie

Inga kommentarer: