15 maj 2015

Värktabletter, värmekudde och bra nyheter!

Min rygg gör fortfarande ont. Sov med värmekudde inatt som jag var uppe ett par gånger och värmde på för jag trodde det skulle hjälpa men jag känner fortfarande av det onda. Suck...

Men jag samlade mig så att jag kunde åka till jobbintervjun i alla fall och där gick det hur bra som helst! Direkt när jag satt där blev jag erbjuden jobbet och det sa jag ja till direkt!

Det roliga är att även Emelie kommer jobba där så vi två blir jobbarkompisar igen på nytt. Det är en helt ny avdelning som ska startas upp så känns himla kul att få vara med från början. Åh det här känns så mycket bättre!

Var efter mötet och hämtade upp Hugo som sovit hos sin mormor och morfar inatt. Erik kom även förbi där och vi blev bjudna på lunch innan vi åkte hemåt. Sen har jag mest legat faktiskt. Fick tips om bra värktabletter som jag köpte med mig hem och med värmekudden i svanken (där det gör ont) har jag sovit i över två timmar. Känns bättre i ryggen nu men gör jag fel rörelse så hugger det till.

Emelie och jag var igår eftermiddag och hälsade på en jobbarkompis (ja före detta blir det ju nu mer) som fick barn nyligen. Så mysigt att få gosa bebis!

Kvällen planer är att Pontus ska ikväll iväg och spelat fotbollsmatch och barnen har blivit lovade att få åka till sin farmor och vara där under tiden. Vet inte hur jag ska göra om jag orkar följa med och se på fotbollen eller ej. Får avvakta lite till och känna efter innan de ska åka om jag hänger på eller inte.

Känns i alla fall skönt att få avsluta veckan med ett bra jobbesked! Tagga om och få börja om på nytt. Det kommer och bli bra det här!

//Sofie





2 kommentarer:

111213 sa...

Men Gud! Stort grattis! Läste precis inlägget innan och fy!! Att jobba på ett ställe där man inte trivs är hemskt! Usch. Hopps det här kommer bli toppen :) Kram Hanna

Jennie sa...

Så får vi inte glömma att du vann en valfri hårprodukt också. :)

Det blir nog bra de här ska du se! ❤