20 mars 2016

Begagnade cyklar

Jag tycker ju om att handla begagnat och det tyckte jag om redan när jag var liten. Brås på min mor☺ Vi har alltid gått på skattjakter på diverse loppisar, auktioner, second hand affärer etc. Med åren har ju det bara blivit mer och mer populärt och jag älskar't som ni vet☺

Blocket, tradera, alla dessa facebookloppisar är ju helt perfekta att hitta det man letar efter. Jag handlat nytt också men för det mesta söker jag alltid runt efter det jag vill köpa på andra håll först innan jag kolla i vanliga butiker.

Det senaste jag letat efter har varit en cykel till Hugo då den han hade var alldeles för liten. Har letat sen i januari efter en skaplig cykel i lämplig prisklass men det har varit svårt. Jag tänkte att nu är jag ute i god tid innan alla andra också börjar vilja köpa cyklar men jag startade nog jakten lite för tidigt ändå.

Lyckades i alla fall hitta en cykel häromdagen. Så glad man blir när man äntligen hittar vad man letar efter och lyckas bli först och få köpa den!

Jag var nästan inställd på att åka till Biltema och köpa en ny för över 2000 kr men se nu fick jag en cykel (som var nästan som ny) för endast 500 kr.

Älskar och göra fynd!

Leah blev helt överlycklig då hon också har vuxit ur sin cykel och nu istället fick överta Hugos gamla. Jag kan inte komma ihåg att jag blev så glad när jag var liten och alltid fick ärva Elins urvuxna gamla cyklar. Mer avundsjuk på att Elin alltid fick nya cyklar och jag fick ärva. Leah har nog inte kommit på det där än. Och glad är jag för det då det verkligen är så smidigt att hon kan ärva efter Hugo☺

Två väldigt nöjda barn var det idag som fick sina "nya" cyklar☺

//Sofie

Inga kommentarer: