01 mars 2016

Mars är här!



Nu får våren mer än gärna komma!

Å var jag älskar våren! Även fast det fortfarande är kallt ute och snön ligger kvar på sina ställen så visst tusan får man vårkänsla bara av ljuset som äntligen hittat tillbaka till oss? Det är ljusare på mornarna och ljusare på eftermiddagarna samt kvällarna. Underbart, jag bara älskar't!

Idag jobbade jag länge och Pontus han var tvungen att meka ihop bilen så jag fick hoppa över mitt träningspass ikväll. Känns surt då jag så gärna velat gått då jag för en gångs skull fått plats på ett pass som nästan är helt omöjligt att få plats till då det blir fullbokat på nolltid.

Imorgon kommer jag inte kunna vara med på spinningen heller då Pontus måste jobba extra och vet inte när han kommer hem. Suck...tråkigt värre men men det kommer fler dagar men fler pass.

Annars har kvällen mest bestått av alla tråkiga vardagssysslor. Laga mat, köra igång en maskin tvätt, hänga en maskin tvätt, vika 5 korgar med ren tvätt, mata hunden, mata katten, mata barnen, tända i pannan, se till att komma ihåg att lägga på i pannan, tömma diskmaskinen, fylla diskmaskinen, se till att sonen gjort sin läsläxa och packat sin gympaväska, läsa ikapp på schoolsoft, betalat en räkning jag missat, skrivit inköpslista för matshoppingen imorgon... Det tar aldrig slut!

Sen mitt i allt är jag inne i en period när jag ser allt vi behöver göra här hemma och som jag vill göra. Världens sämsta grej att komma in i och tänka för jag får bara panik på skiten då vare sig tiden eller pengarna räcker till allt det som behövs/vill göras just nu.

Känner mig så stressad för tillfället kanske verkligen borde lägga såna tankar åt sidan men det är lättare sagt än gjort.

Helst av allt skulle jag bara vilja fly vardagen för en stund. Till en solig strand med nära och kära. Det vore nåt det:-)

En annan gång kanske. Bara att lunka på i vardagen. Imorgon är jag i alla fall ledig, jippi!

//Sofie






Inga kommentarer: