13 mars 2016

Dockor ut och skrivbord in

Jag var och köpte ett skrivbord igår till Leah som jag hittade på facebookloppisen (nehe?☺) så vi har hållt på att göra om lite på hennes rum.

Bland annat får det lilla bordet och soffan flytta ut till lekstugan för att skrivbordet ska få plats. Sen körde Leah ut dockvagnen och ställde ut docksängen med dockorna i och sa att det behövde hon inte heller ha kvar på rummet längre för det leker hon aldrig med.

Jag älskade dockor när jag var liten och lekte jämt med det (dem?). Allt från skrållan till barbiedockor. Mina barn däremot har aldrig varit intresserade av dockor. När Hugo dissade dem fick de flytta upp till Leah men de har mest blivit liggandes där.

Dockvagnen har Leah lekt en del med men mest för att packa grejer i. Gjorde lite ont i hjärtat och bära undan alla docksakerna. Leah sa att jag kunde ju få dem och ha i mitt rum men nja... lägger undan dem och hoppas på att eventuellt framtida barnbarnen vill leka med dockorna istället. Eller kanske nåt annat barn i släkten/bekantskapskretsen?☺

Skrivbordet blev i alla fall bra och Leah är så nöjd. Nu vill Hugo med ha ett skrivbord och det är en större utmaning med tanke på att hans rum är mycket mindre. Men det ska nog gå och lösa det med☺

//Sofie


Inga kommentarer: