28 mars 2016

Lite allt möjligt

Ligger och slökollar på MoDo-Leksand matchen och njuter av att det går skit för dalmasarna. LHC blev ju utslagna igår. Inget SM-guld i år heller. Så himla surt! Gick och kollade uppdatering av matchen på jobbet och ja skit rent ut sagt. Då får man istället njuta av när det går dåligt för hatlagen☺

Är trött i hela kroppen. Chockade den efter påsken med att köra Mix Power. Kommer sova gått inatt sen. 

Annars var hela familjen och gjorde ett besök i Linköping idag för att uträtta några ärenden. Eller det slutade med att Pontus och jag åkte in själva och barnen lämnades av hos Elin och Anthony. Leah vägrade följa med till Biltema. Jag med men jag roade mig med att gå i andra affärer under tiden som Pontus handlade där.

Blev grillad korv till lunch ute i trädgården när vi hämtade kidsen efter vår shoppingtur.  Sånt härligt väder det varit idag! Satt ute på Elin och Anthonys altan. Underbart med vår☺

Leah hade fått feber när vi kom hem sen. Var inte alls pigg men efter en sovstund var hon på benen igen även om febern fortfarande hängde med. Hoppas den är borta imorgon. 

Nu ska jag röja undan här. Fick ett ryck att börja rensa i barnens garderober men tröttnade visst efter jag dragit fram allt. Jag i ett nötskal ibland. Bäst å ta tag i det värsta nu så jag inte behöver vakna upp till världens kaos imorgon.

//Sofie


Inga kommentarer: