02 mars 2016

Hejsan hoppsan lilla blogg!

Jag har en ledig dag idag och såklart så har det fina vädret som varit försvunnit bara för jag är ledig och hade haft tid att kunna njuta av det.

Men det gjorde i och för sig inte så jättemycket då jag ägnade förmiddagen åt...städning! Leah och jag var duktiga och körde ett lass med skräp till tippen också och sen mathandling på det. Stannade till på apoteket med då jag hade ett par saker att köpa där och jag blev så nöjd då både duscholjan och ansiktskrämen var nedsatta i pris plus att jag hade fått hem rabattkupong som också gällde. Kände mig som en sån där amerikansk supershoppare som bara handlar med kuponger. Typ:-)

Stannade även till vid vårt förråd och lämnade av ett gäng grejer jag inte hittade plats för att förvara här hemma. Vi saknar verkligen förvaringsutrymmen i vårt hus! Får panik på det då vi inte har någonstans att lägga undan saker på. Jag är ändå rätt duktig på att rensa och sortera så det inte ska sparas på en massa onödigt men ändå saknas utrymme. Skulle jag bygga ett nytt hus från grunden skulle det vara massa förråd och garderober i det huset.

Pontus ringde nyss och sa att han inte behövde jobba över så jag hinner åka på pulsspinning idag! Jippi!

Nu ska jag skriva klart en skolgrej och föra över de sist bilderna från telefonen till hårddisken innan filmen jag satte på till barnen tar slut. Då har jag nämligen lovat dem att spela spel.



//Sofie



Inga kommentarer: