28 juni 2010

Bilder från i midsommar

Min fina Pontus<3
Krille har en uddaförmåga att kunna spänna ut sin mage äckligt mycke. Man kan ju undra vem av makarna som ska klämma ut bebisen?:)
Allihopa vid långbordet
Hugo spelade ett parti krocket med faster innan maten
Lollo och Sarah med sin magar:) Hugo och Leahs blivande syssling och kusin.
Pontus tillsammans med Leah när hon för första gången provar sin flytväst:)
Vi åkte trakorvagn ner till sjön och båten. Krille körde traktorn och vi andra åkte där bak. Måste sett roligt ut för alla bilister som vi mötte haha.

Såå skönt hade vi det på sjön!
På hemvägen skulle Sandra ta ett fint familjekort på oss. Jag ammar Leah som var superhungrig och Pontus har på sig Hugos keps. Snygga familjen:)
Hugo ÄLSKAR att kasta sten i vattnet. Det ägnade han mycket tid åt på midsommarafton. Och stora stenar skulle det vara också. Det var han mycket noga med.
Hugos nalle fick låna Leahs flytväst ett tag så att han inte skulle drunkna eller något annat hemskt när han satt där brevid vattnet.
Sandra, jag och Hugo råkade ut för värsta vurpan när vi var ut och åkte med traktor och vagnen. Bänken välte och vi föll som dominobrickor allihopa. Har fortfarande ont i nacken efter den vurpan. Som tur var slapp Hugo några skador då han satt tryggt i fasters famn. Vi måste verkligen ha sett roliga ut när vi låg där med benen rätt upp i luften haha. Här försöker Sandra visa hur det hela gick till:)
Hugo och jag kastar stenar i vattnet. Kul. Väldigt bra stressterapi, kan jag rekommendera till alla som känner sig stressade:)
Pontus kusin Urban tillsammans med Leah. Han är förövrigt inte klok haha.
Leah ligger och gosar på Sarahs mage/kusinen.

Inga kommentarer: