30 juni 2010

Issen!!!

Gladare unge än Hugo tror jag aldrig att jag har sett:-)

Igår var vi och hämtade hem ett par nya familjemedlemar, 2 kissungar:) Tror inte jag skrivit det här innan men nu är familjen alltså utökad med två små kissekillar. Var och hämtade dem hemma hos Tessan och Wilma. Hugo såg såå framemot att få träffa kissarna men när vi kom fram dit så sov han och Leah som små grisar där bak i bilen haha. Så han träffade dem först nu på morgonen när han vaknade och såå himla lycklig! Tror aldrig jag sett någon bli så glad. Han har hoppat omkring och kramat och gosat med dem så han ville knappt åka till dagis förut. Han ville måla också mitt i allt och sen sa han att det var "issarna" (=kissarna) som han målat. Gullunge. Tyvärr har vi inga batterier i kameran så inga bilder på den fina händelsen kunde förevigas. Men det kommer nog fler tillfällen:)

Förresten är det någon som har några bra namn till dem? Pontus tyckte Tony & Sunken (efter karaktärerna i HippHipp) jag tyckte inte det... Har inte spikt några namn ännu så är det någon som har några förslag så varsegod att lämna en kommentar:-)

De trivs väldigt bra här hemma som tur är. De var lite skrikiga i bilen hem igår men sen när de fick komma på plats så började de busa och hänga i gardinerna direkt:) Köpte dyr speciall kattmjölk till dem också och den tyckte de om:) Så små men så stora i maten haha.

Bilder på de små liven kommer senare som sagt. Eller kan ni ju kika in på Tessans blogg för jag tror de finns ett par bilder där.

Nu ska jag faktiskt vila en liten stund då Leah verkar ha somnat inne i sin vagga.

//Sofie

3 kommentarer:

Jennie sa...

Martin och Stenmarck ;)

Hannah sa...

Itzhak och Kajan ;)

Tessan sa...

Vad roligt att höra att de har det bra. Jag gav dem mjölk i början efter Siri gott bort med och de var, som du skrev, väldigt glupska. Namn är så svårt tycker jag. Har ju själv ingen aning om vad bebisen ska få heta än :) Kram