13 juni 2010

Staket på G

Okej alla bilder kommer huller om buller men men. Liten glimt av hur det kommer att bli sen. Jag får väl som projekt att måla allt vitt sen..Vår deal. Pontus bygger och sätter upp staket och jag målar det.

Hugo satt och käkade ost(?) och kollade på när pappa slet. Poker tiggde och slickade upp resterna av det Hugo tappade/slängde till honom.
Innan. Vår sååå fina häck!! Ingen som brytt sig om den på x antal år och det syntes om jag säger så...
Pontus sågar ner häcken..Det tyckte han var kul. Hugo med för det brumade ju. Tror alla killar gillar saker som brumar. Det är nog medfött.
Idag har vi varit flitiga. Pontus har kämpat med staketet och jag har storstädat huset plus tvättat. Leah har sovit som en liten griskulting ute i vagnen hela dagen typ. Det har snarare varit Hugo som varit på ett träligt humör. Nu är han med Pontus ut till rodden, tror han behöver lite miljöomväxling efter att ha gått hemma en hel dag med oss:)

Ska ta något och käka nu tror jag. Får väl bli Keso och lite tonfisk det smakar inte fel. Fast det hade ju varit gött med en stooor påse godis. Det kan jag ju inte neka till.. Men inget sånt fram till midsommar har vi ju sagt och är det sagt så är det. Även om det inte händer något på vågen så tänker jag hålla mig till denna "diet" tills det är midsommar. Man kan ju aldrig veta vad som komma skall:) Under kan ju ske hoho.
//Sofie

Inga kommentarer: