04 juni 2010

Sjung om studentens lyckliga da´r!!

Idag ska Elin och jag åka in till mjölby och se på när alla studenter springer ut. Ska kika extra när Carro springer ut har ju blommor att ge henne så det vore ju synd att missa henne då haha:)

Annars är jag fortfarande själv hemma. Pontus har jobbat sen klockan sex igår morse. Klockan är över tio nu. Fattar inte att han orkar... De är uppe i Stockholm och monterar dit någon inredning som de byggt. Han hade hoppats att han skulle vara hemma nu på morgonen men inte. Ses väl först i morgonbittit för när han kommer hem måste vi hålla oss undan så att han får sova ordentligt:)

Så då passar det ju bra att jag och barnen åker iväg och kollar på skrikande studenter:) Hoppas bara att det går bra att ha med sig dem. Leah ska jag ta i selen på brösten och Hugo får väl gå/bli buren av Elin. Ska kanske stanna till hemma hos mamma och pappa och plocka med deras sulky som de har stående där. Lite smidigare än att dra med en syskonvagn mitt bland allt folk. Men vi tänkte ju ungefär samma då Sandra och jag när vi var och kikade på balen att det skulle bli förtrångt att ta med vagn, och det ångrade vi att vi inte tog med sen:) Jaja det löser sig väl.

See you later.

//Sofie

Inga kommentarer: