21 juni 2010

Om dagarna som gått

Lördag:
Var jag, Leah och Hugo tillsammans med Jennie inne i Motala och kollade på alla cyklister. Kanske inte det smidigaste att gå där inne bland allt folk med syskonvagn och en Hugo som ville vara överallt och ingenstans:) Men det gick och vi fick se när Erik kom i mål också. Han var redigt duktig åkte på 10 timmar tror jag det var. Hugos snälla gudmor bjöd honom på hans första karuselltur också. Det diggade han:) Tog bilder så ni ska få se hur stolt han är när han åker runt, runt, runt på en anka haha.

Sen började det ju regna och Leah var inte på humör så vi åkte hem. Lite tråkigt att vi inte hann umgås mer men det blir det förhoppningsvis mer av i sommar:) Mina linser började strula en massa också så jag såg knappt något när jag körde hem, de skavde och gjorde ont. Så när jag kom till Boxholm svängde jag in till mamma och pappa och tog ur linserna. Satte mig och matade Leah också då tuttarna höll på attt explodera kändes det som. Bröllopet började också precis då så lite tajming var det ändå:) Pontus fick komma och lämna mina glasögon. Ser ingenting utan linser så det hade varit rena trafikfaran att köra hem utan vare sig linser eller glasögon.

På kvällen var vi hos Sarah och Krille och grillade tillsammans med några andra. Våra barn var övertrötta och ville inte sova så vi blev itne kvar så länge dock.

Söndag:
Ägnades åt klädrensing! Sandra och jag har varit sååå jävla duktiga! Har rensat ur alla kläder som jag/Sandra inte kan ha. Har bestämt mig för att bara ha sånt jag kan ha och som sitter bra kvar i garderoberna. Blir bara deprimerad av att ha det jag inte kan ha hängades här hemma. Bättre att se fram emot när jag gått ner mina sista kilon och kan köpa en massa fint nytt. Men jävlar vad smal jag varit en gång i tiden! Det märktes på alla kläder som vi sorterade bort. Vissa var ju verkligen såå små haha. Jaja det var tider det. Synd bara att jag själv inte var medveten om det utan gick och tyckte jag var små tjock då! Helt galet ju.

Ska lägga ut massa av kläderna på tradera tänkte jag så inte allt bara går till spillo. Mycket är ju oanvänt av det vi sorterade bort. Varför köper man plagg som man aldrig använder för? Varför? Så himla onödigt ju...Bättring på den fronten också!

Måndag:
Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa och haft det trevligt. Hanna och Carina var förbi och hälsade på. De hade inte träffat Leah innan så det fick de göra idag. Fick presenter också så snällt! Både Leah och Hugo. Hugo fick ett litet golfset som han har kört hårt med här hemma nu haha.

Har sprungit med Sandra också ikväll, blir en tur imorgon också. Nej nu ska jag sova. Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite om de senaste dagarna. Det går ju så fort tiden! Leah bara växer och växer. Stora tjejen nu mer ju. Stabil i hela kroppen och hon skrattar och ler så mycket.

Nej nu får jag sluta skriva.)

God Natt!

//Sofie

PS: Bilder kommer när jag har tid att lägga in på datorn:)

Inga kommentarer: