27 juni 2010

Mammastrejk?

Usch och fy. Denna kvällen har inte varit rolig... Sitter och har värsta förkylningen så det bara rinner och rinner ur näsan. När jag ammar Leah får hon snor i huvudet, så illa är det. Pontus blev kvar ute i Asby för att träna rodd så jag tog barnen med mig hem. De har varit arga den större delen av tiden och själv håller min kropp på att kolapsa känns det som. Förkylning som sagt och ont i nacken efter en vurpa med trakorvagn som vi råkade ut för på midsommarafton. Mensvärk gör ju inte saken bättre (hade fan glömt bort den biten...varför måste det komma tillbaka för?). Och det som definitivt inte gör att man mår bättre är två barn som skriker och skriker och skriker och skriker, sa jag att de skriker? Eller skrek ska jag väl skriva just nu är det tyst i alla fall. Men det börjar väl snart igen. Har matat och byt på dem båda, läst saga och gjort det mysigt men ändå är det inte bra. Och sen kaoset som råder här hemma. Tvätt, disk, dammtussar och väskor som ska packas upp. Ahh jag känner för att gå ut i strejk idag. Helt ärligt.

Hoppas Pontus kommer snart och kan byta av för min kropp orkar inte mer idag. Måste ladda batterierna inför morgondagen. Hoppas jag är på bättre humör då så jag slipper sitta och gnälla här i bloggen haha:) Måste ju få avreagera sig liiiite:)

//Sofie

1 kommentar:

Emelie sa...

var också med om en vurpa med traktor o vagn på midsommar. Eller våran sittplats höll inte o föll ihop..snacka om att man blir rädd!