22 juni 2010

Elton John

Nu har jag en ny period. Har alltid perioder när det kommer till musik. Just nu är det Elton John som ekar i lurarna. Gud så mycket bra musik han gjort:)

Annars håller jag på att städa. Väntar på att golven ska torka nu. Hugo hade feber imorse så han fick vara hemma från dagis. Dock har det inte märks något på honom då han studsat omkring här som vanligt men men det är bra med en dag hemma också:) Dock är mina barn som vanligt inte något samarbetsvilliga utan när den ena slutat skrika/somnat/är nöjd så börjar den andre haha. Leah har kommit in i värsta matperioden också. Hon får både bröstmjölk och ersättning men vill ändå ha mat en gång varannan timme. Hon ammar och ammar sen vill hon ha flaska och ändå är det som om hon inte är helt mätt. Hon brås på far sin, blir aldrig mätt haha.

Annars har Emme varit här på lite lunch, alltid trevligt:) Kul att vädret varit så bra idag så det har varit utedag hela dag i stort sätt. Så skönt att kunna sitta på altanen och äta nu:) Slippa köksbordet för ett tag. Mamma kommer snart och ska hämta Hugobus. Vi ska ju dra en sväng till Ullared imorgon!! Jag, mamma och Pontus mamma. Kul! Leah ska få följa med men Hugo ska Elin vakta. Så för att gör det hela lite smidigt och slippa väcka (haha ja nu var jag för rolig, väcka Hugo? Har vi aldrig behövt göra men men vi hade säkert fått göra det i morgon bara för det) honom så får han sova över istället.

Gunnar skulle titta förbi också en sväng. Pontus skulle hjälpa honom med något och som tackför hjälpen skulle han bjuda på sallad från pizzerian. (För vi står ju inte i skuld till Gunnar när det gäller tjänster precis, inte ett dugg:)

Nu åter till städningen!

//Sofie

Inga kommentarer: