01 juni 2010

Jag vet inte vad jag ska skriva för rubrik!!!

Hejhopp lilla blogg:)

Här sitter jag igen. Redo att ge mig ut att springa haha. Har byt om till löparkläderna och väntar på att Sandra ska komma och plocka upp mig. Passar på att utnyttja tiden väl och blogga lite då:)
Så vad har då min dag bestått av? Plugg, eller snarare försök till plugg. Leah var inte samarbetsvillig. Det var vare sig Leah eller Hugo igår heller. Pontus och jag gjorde oss till och skulle gå långpromenad tillsammans hela familjen men det slutade med en arg pappa, en irriterad mamma, två gallskrikande barn och en ständigt glad Poker hund. Ingen bra kombo. JA förutom en ständigt glad Poker hund då såklart:) Men promenad gick vi i alla fall haha.

Åter till ämnet så tänkte jag att jag skulle hinna få en del gjort i förmiddags då Hugo var på dagis och Pontus jobbade. Men icke..Leah vill INTE sova fast hon var SÅ trött. Var på BVC också vid halvelva tiden så då tänkte jag att nu så somnar hon väl men inte. Vågen står annars nu mer på 4888 och hon är 56 cm lång. Växer som hon ska vilket känns bra!

Hade som sagt skrivning idag med vid ettiden. Mamma ryckte då in och passade barnen under den tiden jag skrev. Gick sådär kändes det som. Får se hur domen lyder. Resultatet kommer förhoppningsvis upp ikväll på skolans hemsida. Får väl se som sagt.

Nu ska jag sätta upp mitt fina hår i en ännu finare hästsvans innan Sandra står här nere och bankar på dörren och vill ut och springa. Synd att regnet hänger i luften bara.. Fast hellre det än varmt och klibbigt i och för sig. Det är mindre trevligt när man ska springa.

//Sofie

Inga kommentarer: