17 juni 2010

Lugnet har infunnit sig

Sitter och njuter av tystnaden. Eller fan nu vaknade Leah... Fan. Hon får ligga och låta lite nu jag orkar helt ärligt inte gå med henne mer. Hon har varit gnällig hela dagen hon ska bara bli buren och vaggad annars vrålskriker hon. Hoppas hon somnar om därinne nu. Hugo sover sen en liten stund tillbaka. Han var inte heller lätt att få å somna. Flera turer in på rummet innan han tillslut somnade i sin säng. Det är ju alltid såhär när jag har barnen själv. Pontus är iväg på jobb i Stockholm igen så han kommer hem imorgon. Och det är som om både Leah och Hugo känner på sig att nu är mamma själv så nu ska vi skrika ikapp och vilja ha uppmärksamhet samtidigt hela tiden! Eller nåt sånt:)

Som sagt beundrar alla ensamstående föräldrar där ute! Behövde egentligen åkt och handlat mat också men jag ville verkligen inte gå in i en affär med båda barnen...Hugo hatar ju annars att följa med så jag tror inte han tyckt det varit roligare med en skrikLeah i vagnen också. Jaja i-landsproblem men men:-) De är ju så goa annars mina barn så ibland måste de väl få ha sina dagar också precis som alla andra:-)

Har varit en sväng hemma hos mamma och pappa idag. Jag tog först en promenad med Lucas och Poker och därefter gick mamma, jag, Hugo och Leah ner till stan och torghandeln i det fina sommarvädret:) Mamma handlade goda laxburgare som vi åt till lunch sen.

Tog lite bilder men jag orkar inte lägga upp dem nu.. Kameran ligger ju enda nere på bottenvåningen ju! Orka gå ner och hämta den haha:)

//Sofie

Inga kommentarer: