11 juni 2010

Busy day

Dagen har gått i ett. Började tidigt (som vanligt) och då Hugo inte hade dagis idag så var Tina så snäll och stälde upp och vaktade Hugo de timmarna som jag behövde vara i skolan. Supersnällt:)
Leah var med i skolan och hon sov sig igenom lektionen som vanligt haha. Ibland är hon smidig att ha med. Det hade aldrig gått med Hugo när han var i hennes ålder.

Efter skolan åkte vi och hämtade Hugo hos Tina. Hann med att mata Leah där också innan vi drog vidare hem till mamma och pappa. Fick god mat som vanligt och till efterrätt jordgubbar!! Årets första för min del och de var sååå goda! Kunde nog ha ätit upp alla själv. Efter vi varit där och varit sociala så åkte vi hem till oss. Pontus står nere i köket och ska slänga ihop en tacolåda. Sandra och Gunnar är här och ska äta med oss. Krille och Sarah kommer nog också förbi sen tror jag. Gunnar har varit snäll och fixat material till vårat staket som vi MÅSTE få upp nu så snart som möjligt! Har ju en väg som sagt som ligger förnära vårat hus. Tar väl lite tid bara då vi har världens steningast mark runt vårat hus. Inte så lätt att slå i staketpinnarna då men det ska gå på ett eller annat sätt:)

Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på fuji som ska framkallas. Tar ju bara sådan tid!!

//Sofie

Inga kommentarer: