10 juni 2010

Run bitch Run!

Ska ut och springa snart tillsammans med Sandra. Kanske ska ta ett glädje varv när vi ändå är igång för jag pratade just med henne och hon är från och med nu det högsta hönset på DinBostad här i Tranås! Stort stort Grattis!!!

Händer annars idag? Jo jag har haft det lite rörigt då jag blandat ihop tider hit och dit men tillslut löste det sig. Pontus mamma var en ängel och kom hit och passade Hugo medans jag och Leah var i skolan. Därefter trodde jag att vi hade bvc tid men ack nej. Det var ju två timmar senare. Sofie i ett nötskal. Bara att packa ihop sig igen från bvc och åka hem och äta innan vi var tvungna att åkta dit igen. Blev lite dumt med tanke på Hugos middagslur (som är livsviktig) så efter besöket hade jag så fint planerat att gå på hundpromenad med barnen i vagnen så de båda kunde sova då istället. Men icke. Leah gallskrek hela hela promenaden (som kändes bra mycket längre en den timme som den var) och Hugo fick sina ryck han också. Kastade saker från vagnen och gallskrek när de försvann...Smarta barn är ibland.

Men vi kom hem tillslut och nu har vi hunnit med både middag och prat med Jennie i telefon. Ska ta och klä om mig också innan Sandra dyker upp. Känns sådär att springa i klänning. Även fast det är mitt favorit plagg:)

//Sofie
Min fina lilla familj (-Poker dock)

Inga kommentarer: