28 juni 2010

Snorigt värre

Denna dagen har gått i sjukdomens tecken för min del (oj det där lät mer dramatiskt än vad det egentligen är haha). Har haft feber och en näsa som aldrig vill sluta rinna. Pontus mamma var supersnäll och kom ut en sväng och såg till barnen så jag fick vila lite i lugn och ro. Usch hatar att vara så här i kroppen när det är så fint väder! Vår utetermometer stod på 36 grader ett tag, shit asså. Blir jag väl frisk lagom tills det dåliga vädret kommer igen, skulle inte förvåna mig ett dugg.

Vi var ju ut på en liten båttrip hela familjen igår och det gjorde väl inte min förkylning till sin fördel precis. Åkte ut till torpön och åt glass. Familjen kaos är väl bara förnamnet när vi kommer åkandes i en liten motorbåt med två småbarn och en hund som är överallt och ingenstans. Liite stressig utflykt men det gick ju det med. Heller ge sig ut på lite äventyr än att bli en sådan där barnfamilj som inte gör något "för att det går inte (är för besväligt enligt föräldrarna) att ta med barnen." Vissa saker går inte att ha med sig barn på det vet ju jag med men man får ju anpassa sig ibland. Barn behöver komma ut och se sig om i världen. Annars slutar de som "Kajan" i HippHipp, de blir socialt handikappade och vet inte riktigt hur de ska betee sig bland folk haha:)

Nu ska jag snora lite till innan det blir sängen. Leah är ammad och sover liksom Hugo. Ja han sover alltså:)

//Sofie

3 kommentarer:

Micaela sa...

Kra på dig Sofie! Måste vara Jätte jobbigt att vara sjuk i denna värmen ne fy jag vill då inte byta med dig! Hoppas du kan njuta lite att det fina vädret iaf. Kramar

Ida sa...

Hejsan Sofie!
Tack för det goa välkomnandet=)

Vad tråkigt att du blivit sjuk i värmen, fy vad surt. Hoppas att du snart tillfrisknar iaf.

Grattis till lilltösen, tänk nu är du 2-barnsmorsa, eller kanske 3 beroende på hur man räknar sambon=p. Själv betecknar jag mig som 3-barnsmamma.
Ha det så gott. Hör av mig så fort bokstäverna är klara.
Kram Ida

Hanna sa...

Tack så mycket :)
Håller med..Det är verkligen babyboom! Kul :)

Hoppas allt är bra med er.
Kram