27 juni 2010

Midsommarhelgen

Hoppas alla haft en bra och solig midsommar:) Det har vi haft här, därav den dåliga uppdateringen på bloggen:)

Firade midsommar ute i Asby tillsammans med Pontus föräldrar, syskon, Robin och Lollo, Martina och Andreas samt en till Andreas:) Hade det mycket trevligt. Tyvärr har Hugo hosta kommit tillbaka så det har varit mycket vaken tiden på nätterna denna helg... Leah har varit som en liten prinsessa så jag hoppas inneligt att hon slipper åka på något. Jag har lyckas bli täpptr i näsan och lite småförkyld vilket inte är något roligt i värmen som kommit till oss. Varför ska det alltid vara så? Blir det fint väder ja då kommer förkylningarna som med en brev på posten, träligt.

Igår gjordes det inte så många knop här hemma. Grejade med veden och staketet ute i trädgården. Hugo var gnällig på grund av hostan så det var mest att pyssla om honom. Pratade lite med Jennie i telefon och förhoppningsvis ska vi lyckas komma upp till dem någon gång här under sommaren. Ahh har så mycket som ska hinnas med i sommar, varför har man det alltid så? Mna borde ju bara ta dagarna som de kommer egentligen...:) Pontus jobbar två veckor till nu innan han går på semester. Ska bli skönt när vi alla är lediga.

Idag ska vi ta en tur ut på sjön med lille båten. Funderar på att åka ut till torpön och handla glass. Sen ikväll har Pontus rodd så jag får se om vi följer med ut dit.

Har en miljon bilder (jag skojar inte) som jag måste lägga in i datorn och föra över på hårddisk. Får se om jag hinner med det nu idag. Tråkigt när jag inga bilder har att lägga upp här.

Nu ska jag ta Leah som ligger och tränar på att snurra runt. Det är verkligen inte långt borta nu. Herregud vad hon rör sig asså:-)

//Sofie

Inga kommentarer: