24 juni 2010

Shopping!!!

Ullared fick besök igår av mig, Leah, mamma och svärmor:) Mycket trevligt! Perfekt dag att åka med, precis innan löning och efter alla skolavslutningar och studenter men innan semestern dragit igång för de flesta. Så vi slapp trängas och det är ju alltid skönt! Leah var duktig hon med nästan hela tiden. Fick en skrikattack precis när mamma och Gunilla skulle vara snäll och ta med henne ut ur Ge-Kås och packa in varor i bilen. Jag fick springa runt och slänga i det sista i vagnen och sen ställa mig i kön så jag kunde gå ut och amma henne. Men annars var hon såå snäll så:) Men det gick åt att vara några personer när det skulle bytas blöjor och torka kräks överallt haha. Kul var det i alla fall och jag hittade en massa bra, framförallt kläder. Både till mig, Pontus, Hugo och Leah. Alla var vi i behov av lite sommarkläder. Jag tyckte jag förtjänade lite nytt när jag varit så duktig och rensat garderoberna på så mycket...:-)

Idag har vi varit iväg på Hugos dagis och haft midsommarfirade där. Eller det var meningen att jag och Leah också skulle vara med men vi smet iväg och gjorde lite ärenden i stan under tiden. Herregud säger jag bara! Vad folk! Överallt! Hittade ingen parkering någonstans så efter tredjevarvet runt stan ringde jag och hörde med Sandra om inte de hade någon parkering jag kunde ställa mig på och det hade de! Ibland måste man ha sina kontakter haha:)

Imorgon är det midsommar (redan!) och det ska vi firar ute i Asby. Var bjudna till ett annat ställe också så vi hade lite beslutsångest men nu ska vi fira där i alla fall. Ska förhoppningsvis ta båten ut dit:) Vädret har ju varit super nu i ett par dagar så jag hoppas verkligen att det håller i sig! Aldrig fel med en båttur:)

Nu ska jag ta min envisa dotter som vägrar sova fast hon är trött. Som vanligt. Förövrig sov Hugo till klockan åtta imorse!!! Herregud! Och bara för det vaknade Leah redan vid fem och vägrade somna om. Sicka barn vi har:)

//Sofie

Inga kommentarer: