16 juni 2010

Skrattande tös

Leah ligger och skrattar här brevid mig:) Så söt hon är våran lilla tös!!! Kan ju inget annat än älska henne så hjärtat spricker<3

Inatt har vi haft familjemys hos familjen Gustafsson/Henriksson..Hugo vaknade panikslagen precis när Pontus och jag skulle gå och lägga oss. Gick inte att få kontakt med honom, inte ens välling hjälpte och då är det illa! Han var som i ett tillstånd mellan vaken och sovande. Jätteskumt. Vet att det hänt ett par gånger tidigare. Det som hjälpte nu inatt var att han fick sova i våran säng. Hugo som ligger såå stilla och fint när han sover..Eller inte. Men det var inte så farligt inatt faktiskt så egentligen ska jag inte klaga. Klockan 04.00 vaknade Leah så det var bara för mig att gå upp och byta blöja och sen lägga henne brevid mig så hon fick amma. Jag hade ont överallt i kroppen när jag vaknade sen haha.

Annars har Leah var så lugn och snäll nu på morgonen så jag har fått massa gjort. Hugo har ju dagis idag så då är det läge att passa på att städa och plocka undan alla skit som ligger överallt.

Igårkväll skulle Sandra och jag ha tagit vår löprunda. Men vi åt oss proppmätta preics innan och klockan tickade iväg...Det blev en powerwalk med Poker istället. Ska försöka ta löprundan senare i veckan i stället. Pontus och Gunnar fortsatte projektet bygga staket så nu är det liiite mer klart iallafall. Tar ju sin lilla tid men bra blir det.

Ska en sväng till Emme sen i eftermiddag och träffa henne och Tina. Ska bli skoj. Men nu ska jag försöka ta mig ut i det fina vädret!!

//Sofie


Inga kommentarer: