08 juni 2010

Dagis dag

Idag är Hugo på dagis på förmiddagen. Känns både tomt och skönt här hemma. Får ju lite mer gjort när bara Leah är här. Har hunnit med att ta det sista av det gigantiska tvättberget och städat av hela nedervåningen. Bara svabba golven kvar. Gött. Vill egentligen ta golven här uppe också men Leah har precis somnat till inne i sin vagga så jag vågar inte haha. "Väck ej den Leah som somnat så sött". Så lyder ordspråket här hemma idag:)

Igår var vi och umgick med Noomi och Emilio. Fortfarande ingen liten bror eller syster som tittat ut där. Hoppas det blir snart för dem:) Trevligt var det i alla fall. Blev lite prat och lek med barnen som alltid:)

På kvällen gick vi promenad hela familjen plus Sandra som tittade förbi. Höll dock på att döda Pontus då han lurar ut oss på vägar som inte fanns. Mitt i skogen med två barnvagnar. Yes. Men enligt honom var det visst en väg där. Jag ansåg att det var en toalett för älgar med tanke på all skit som låg överallt. Inte konstigt att våra vagnar inte håller när Pontus drar iväg med dem på sådana promenader. Men men hem kom vi och lite hurtigare kände man sig. Ikväll ska Sandra och jag ut och springa också.

Planerna annars är att vi ska åka och hälsa på Cissi med barn efter att Hugo slutat dagis och fått vila sin lilla lur. Ska bli trevligt då det var ett tag sedan sist.

Nu åter till det som bör göras här hemma. Eller om jag ska passa på att lägga mig och vila en stund på soffan? Leah vaknade ju faktiskt klockan 04.00 idag....

//Sofie

Inga kommentarer: