22 augusti 2013

5års firande

Idag hade Hugo lite firande av att han fyllt 5 år. Theokompisen togs med till busfabriken där det lektes förfullt:) Hugo var helt genomsvettig efter flera timmar av lek. Leah fick leka hemma hos farmor undertiden. Lite avundsjuk men så är livet ibland. Idag var det ju faktiskt Hugos dag. Nästa gång är det hennes tur istället:)

Vi har varit iväg hela dagen. Kom hem straxt efter sjutiden nu ikväll så har inte hunnit med så mycket mer än nattat barn. Pontus är ute å grejar med stenplattor som vi fått hem och som ska läggas som en gång på framsidan sen.

Pontus och jag har knappt setts den här veckan å inte lär det bli mer då jag jobbar hela helgen och Pontus å barnen ska åka upp till Stockholm en sväng. Hade tänkte hunnit med en löprunda ikväll men det är ju redan mörkt ute! Fy för mörkret...nu går vi mot flera månader av mörker å ruggigt väder. Man får verkligen passa på att njuta av den sensommarvärmen som erbjuds nu.

Har hunnit gjort stryketräning för magmusklerna i alla fall. Får nöja mig med det. Nu ska jag nog göra mig klar för sängen. Jobbigt att leka på busfabriken:)

//Sofie

Inga kommentarer: