09 augusti 2013

Intervallträning i löparspåret



 Jag kom fram till att jag löptränat 3 gånger under min 4 veckors ledighet. Så för att jämna ut det hela var jag ju tvungen att ge mig ut på en till runda så siffrorna i alla fall skulle bli 4 löprundor på 4 veckor.

Ja det har varit semestertider och jag har inte varit duktig med träningen den här sommaren. Tror jag bara varit på gymmet några gånger bara. Så på så sätt ska det bli skönt att det blir vardag igen snart så man kommer in i sina rutiner igen. När det kommer till det mesta faktiskt. 

Dessutom ska ju Sandra och jag springa tjejmilen om en månad så det vore ju bra om jag kom igång med löpträningen på allvar nu. Det var ju liksom lite det som var tanken med att vi anmälde oss till loppet. Att ha något att träna för. Som tur är verkar Sandra också tagit tag i sin löpträning först nu:) 

Det jag skulle skriva om var egentligen att jag blev positivt överraskad när jag sprang där i spåret. Längesen jag sprang just den rundan nu och sen sist så har någon varit påhittig och satt upp skyltar med intervallövningar längst spåret. Jättekul grej! Precis vad jag behöver också jag som har svårt att variera min träning när jag springer. 

Det kom upp skyltar med jämna mellanrum. På en skylt stod det till exempel "50 knäböj" och sen under "100% löpning!" så sprang man allt vad man hade till nästa skylt. Jag tyckte det var superkul träning. Det kan jag rekommendera:) 

Har precis annars tryckt i mig väldigt god mat som Pontus lagat. Han kan han:) Fick supergod mat hos mamma med tidigare idag. Färsk rödspätta, så gott! Ska bli bättre på att äta fisk oftare. Det är ju så gott så egentligen är det väldigt konstigt att vi inte äter det mer. 

"Strul" visas visst på TV:n nu! Åh den är ju så bra. På återseende!

//Sofie

Inga kommentarer: