18 augusti 2013

En grå söndag?

Rubriktorka så spinner väl bara vidare på förra inläggets rubrik.  Det stämmer ju. Ännu en grå och regnig dag...som tur är hade vi bra väder igår kväll!

Hade en jättebra kräftskiva med mycket sång och skratt;) Pontus han hade det bra han med på klassåterträffen. Eller ja bakfull och sliten är han idag i alla fall om det nu är ett bra tecken på en lyckad kväll? :)

Vi sov över hos Pontus föräldrar så vi kom hem nu i eftermiddags. Trötta hela familjen. Imorgon är det vardag igen för oss alla. Barnen ska till dagis och Pontus börjar jobba han också.

Har tyvärr inga bilder från kräftskivan igår men Sandra tog en massa bilder så ska sno några av henne när tillfälle ges;) Leah satt och knäppte massa kort på mig nu i soffan. Hämnden är ljuv kanske? Brukar ju vara jag som tycker upp kameran i deras nyllen men nu var det tvärtom; )

Passande att hon fått in svart/vit inställning också med tanke på rubrik å väder. Grått å trist. Slutar det regna blir det en promenad för min del. Behöver frisk luft känner jag. Poker säger nog inte nej till att följa med ut en sväng:)

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad vacker du är :-)