27 augusti 2013

Hej Vattkoppor

Hejdå skulle jag gärna säga till er lika fort som ni kom. Leah är helt prickig överallt på sin lilla kropp. Eller inte benen och munnen men annars är det rött överallt på kroppen. Hittade röda prickar i hårbotten också precis. Mysigt. Pontus är den enda som haft det i vår familj tidigare så vi får väl se hur det här går. Hela familjen kanske får skiten.

Som tur är mår hon inte så dåligt i övrigt. Hon är mest arg över att det kliar men Pontus skulle stanna på apoteket på väg hem från jobbet och shoppa loss lite nödvändigheter.

Jag jobbar ju kväll idag så Pontus och jag går om varandra här hemma. Det är ju fotbollsskola ikväll också men Leah får stå över det. Hugo får åka tillsammans med morfar så han i alla fall får komma iväg och springa av sig lite. Segt när man bara ska gå hemma. Vet inte hur det blir om Hugo får gå på dagis när vi är hemma med Leah när hon har vattkoppor, någon som vet? Så länge inte han har prickar borde det väl inte göra något, eller? Men han får säkert inte komma till dagis. Kliar i kroppen på mig bara av tanken att vara inspärrade här hemma med båda barnen i 7-10 dagar. Hugo som är ett sånt dagisbarn. Han går väl i bitar om inte han får åka och leka med sina kompisar:) Leah med för den delen men hon har ju verkligen vattkoppor så henne få vi hålla hemma tills det har lugnat sig.

Igår var annars en lugn och skön dag efter att ha jobbat helgen. Var och gick promenad tillsammans med Cissi (ja och Wilmer) och sen åt jag lunch tillsammans med mamma på Pizzeria Torget i Boxholm. De har inte bara världens godaste pizzor de har även världens godaste kycklingsallad! Apgod, prova den vetja:)

Pontus kommer snart hem så kanske ska göra lite nytta här hemma. Ta tag i tvättmaskinen som ropar på mig nerifrån källaren.

//Sofie





Inga kommentarer: