05 augusti 2013

Livet Är En Schlager på VHS

Två andra fynd från dagens loppistur är ett par träskor till Hugo och en gammal hederlig VHS med "Livet är en schlager".

Vi har en VHS spelare och till er småbarnsföräldrar som ingen sån har så skaffa det! Dessa filmer tål nämligen att barnen tar i dem och de kostar ingenting att köpa. Köpte några filmer idag för ett gäng tior och barnen är överlyckliga. Inte bryr de sig om kvalitén bara det är bild så är de glada;) Hugo och Leah älskar ju alla Astrid Lindgren filmerna och de filmerna går att hitta överallt och kostar typ ingenting.

Jag köpte "Karlsson på taket", Leahs favorit, på VHS då hennes dvdfilm gick sönder typ direkt när hon fick den efter att hon tagit i skivan. Nej tacka vet jag VHS, de är barnvänliga:)

Inte det jag skulle skriva om egentligen utan om att nu även jag fyndat en VHSfilm,"livet är en schlager". Många år sedan jag såg den sist så ikväll blir det nostalgi! ; )

Hugo kom även fram till att det nu är han, farfar och Emil i Lönneberga som har träskor. Och Johan Briath la jag till men det tvivlade Hugo på av någon okänd anledning. Den sistnämnda fattar alla boxholmare som läser detta:)

//Sofie

2 kommentarer:

Jennie sa...

Dessutom är det lätt för ett barn (och otekniska vuxna) att starta en film själv. :)

Zouphie sa...

Precis:)