16 augusti 2013

Paddlat kajak, lekt femkamp och god mat!

Igår stressade jag hem men jag hann! Först hade vi till personalmötet med lite genomgång över hur sommaren varit och sådär. Efter mötet skulle vi iväg på en överraskningsgrej. Det enda vi fått reda på var att vi skulle ha på oss oömma kläder. Vi skulle heller inte ha med oss några värdesaker eller ombyten. De sakerna skulle vi lämna in i förväg.

Och det var alltså paddla kajak som vi skulle göra. Emelie och jag hade gissat oss till paddla kanot så helt fel var det inte. Jag har aldrig i hela mitt liv paddlat vare sig kajak eller kanot. Knappt rott en roddbåt ens. Jag var rätt skeptiskt, eller kanske snarare livrädd för att trilla i vattnet. De där kajakerna ser inte det minsta stabila ut!

Men jag hade fel vilket var skönt. De var både mer stabila och gick bättre att paddla än vad jag trott innan. Tummen upp för kajakpaddling. Det var riktigt rofullt när man kom ut på vattnet och började få in tekniken. Ja i alla fall sin egenteknik jag tror ingen av os gjorde helt rätt men alla tog sig i land i alla fall:)

Efter 1 ½ timmes paddling så var det lite dryck och snacks innan femkampen började. Mitt lag vann för den som är intresserad wheoo! Sen blev vi bjudna på mat nere vid hamnens restaurang. Jättegott!

Men Emelie skulle upp och jobba dagen efter och jag var rätt trött jag med (och nykter då jag körde) så vi åkte hem rätt skapligt sen. Men en riktigt trevlig eftermiddag/kväll hade vi hela med hela jobbgänget! Kul när sånt arrangeras. Det gör så mycket för arbetsgruppen:)

Tyvärr inga bilder då jag lämnade både kameran och mobil hemma då vi fått reda på att vi helst inte skulle ta med oss såna saker.

Men en trevligt kväll var det! Provar gärna på att paddla kajak igen sa jag till Pontus varpå båtbyggaren inom honom kom fram och han började entusiastiskt planera hur han ska börja bygga en egen kajak?? Kanske ska börja med att få vår lilla segelbåt i bra skick först och främst:)

//Sofie

3 kommentarer:

Hannah sa...

Var inte du med och paddlade kanot på gymnasiet? På idrotten med Claes :D

Zouphie sa...

Jo då paddlade vi ju! Eller paddlade och paddlade vi kom ju ingenstans mer än in i vassen och runt, runt:)

Hannah sa...

Äh, vi kom ju till vassen! Alltså paddlade vi :D