01 augusti 2013

Födelsedagsfirande i dagarna 2

Igår var det ingen vanlig dag nej det var Hugos födelsedag Hurra Hurra Hurra!

Vi hade räknat med att spendera gårdagen på sjön så därför ska vi ha kalaset för släkten idag istället för igår. Men han blev allt firad igår också av oss här hemma. Skönsång i tvsoffan (ja Hugo hade såklart vaknat före oss andra, som vanligt) och presenter. Han blev så glad för allt så det var roligt. En sparkcykel med tillhörande skydd (såklart!), en spindelmannen gubbe som Leah köpt (valt) till honom, en pyjamas och så en Blixten radiostyrdbil som jag fyndade när Åhléns hade sin rea nu i sommar. Den var mycket uppskattad. Det håller han på och kör med nu. Massa roliga finesser på den tydligen så den är extra rolig:)

Hugo fick välja mat igår med så då blev det Taco som serverades. På kvällen var det roddtävling igen så vi åkte iväg på det. Det var en rätt utdragen tävling som höll på länge.Som publik såg man inget bra heller då solen lyste helt fel och sen blåste det en massa så det var svårt att höra vad speakern sa.

Asbys herrar gick det inte så bra för men de vann B-finalen så de hamnade på en femteplats totalt men damerna var vassa även i denna tävling och kammade hem andra platsen.

Barnen sköte sig bra om en att de mest sprang omkring och busade å härjade med allt å alla.

Hugo, Leah och kusin Linus härjade omkring:) 

Nu ska det förberedas lite här hemma inför kalaset i eftermiddag!

//Sofie

Inga kommentarer: