07 augusti 2013

Sommarstatt

Veckan tickar på fort när det är ens sista lediga vecka.

Barnen och Pontus har dragit ut på sjön och jag har varit hos läkaren idag. Öronen som skulle kollas igen. Trodde det skulle gå fort men jag var där nästan i en timme. Fick i alla fall utskrivet örondroppar som jag ska ta och hjälper inte det ska jag återkomma. Hoppas jag slipper mer kliande nu för jag blir tokig på det! Har förövrigt tops förbud. Inga tops får komma i min närhet för börjar det klia och jag ser en tops är det som när en rökare som försöker sluta röka  och får syn på ett cigarettpaket. In i örat och klia är det mest underbara känslan som finns när det börjar klia i örat. Så här hemma råder det som sagt tops förbud om mina stackars öron ska få läcka ihop någon gång.

Sitter annars redo och finklädd och inväntar Emelie. Vi ska åka och ha det skoj ikväll. Fira Tina som fyllt år och gå på sommarstatt tillsammans. Kommer bli skoj!

Försökte i alla fall ta en bild på klänningen. Svårt när man ingen vettigt spegel har! Eller jag har en men den står fortfarande i sin kartong nere i källaren. Den ska få komma upp på väggen när vårt sovrum är klart. Den dagen kommer någon gång...Tror jag:)
Världens bästa skor! Köpte på skopunkten för ingenting. Höga och fina i kombination med sköna slår allt. Skulle så gärna vilja ha ett par äkta Jeffrey Campbell sandaletter. Den dagen plånboken tillåter det så:) 
//Sofie

1 kommentar:

111213 sa...

Superfin klänning och skitsnygga skor! Hoppas ni får en kul kväll :) /Hanna, Max & Nova