29 augusti 2013

Rastar överenergiska barn

Vilken energi de har! Tänk om en annan kunde få hälften av den?

Leah är riktigt pigg idag. Fortfarande prickig men sovit bra hela natten utan avbrott.  Det var värre igår. Då gick hon å sa att det även kliade i munnen så Pontus åkte köpte glass till fröken och det svalkade bra i munnen.

Vet inte om jag vågar skriva det men det verkar mycket lugnare med både prickar och kliandet idag. Jag var tvungen att åka å göra ett viktigt bankärende så jag fick ta med mig barnen. Klädde Leah ordentligt så prickarna å utslagen inte skulle synas alltför mycket.

Gick jättebra till en början för när vi kommer till bankkontoret så är det endast vi som är kunder. Skönt! Går fram till killen i kassan och får hjälp med det jag ska. Bredvid mig står en Leah som pratar å pratar non stop! Till sist kollar hon killen som står i kassan i ögonen och berättar glatt att hon har kliande prickar ÖVERALLT på kroppen och att det heter vattkoppor. Som tur är skrattar bara killen och berättar att det hade han också när han var liten. Då berättade Leah i sin tur att det har hennes pappa också haft när han var jätteliten för det har hon sett kort på hos farmor.

Det gick ju bra att få det där bankärendet gjort i alla fall.

Hittade en tom lekpark när vi skulle åka hem så låter barnen göra av med lite energi här. Det behövs. Ska alldeles straxt hem å fixa lunch. Ska bara komma på vad...

//Sofie

Inga kommentarer: