26 augusti 2013

En Solig Morgon

Vädret som varit de senaste dagarna är ju helt underbart! Sol och varmt! Inte tidigt på morgonen dock men det kan ju ha sina förklaringar med att det går mot höst. Så jag njuter så länge det får vara varmt och skönt om  dagarna. Helt underbart, hösten får gärna dröja för min del:)

Var så jäkla trött igår när jag slutade så hade inte en tanke på att uppdatera min lilla blogg. Men jobbhelgen har gått bra. Emelie och jag är ett supertema så det rullade på så bra:)

Gårdagen bestod mest av jobb men hann med en löparrunda när jag var hemma på timmar. För ovanlighetens skull hade jag velat haft med mig klocka. Kändes som det gick undan i spåret.

Min fina familj kom också hem! Mysigt att få se dem igen:)

Blev en sväng över att gratulera Hugo (grannen) på hans 3 årsdag igår också. Eller för mig blev det en snabbsväng för jag skulle tillbaka och jobba men Pontus och barnen var kvar längre på kalaset:)

Nu ska jag äta upp min filmjölk. Min nya grej att äta. Jag är en sån periodare när det kommer till mat (framförallt frukost) så ni anar inte. Nu är det alltså filmjölk som gäller. Inte ätit det på många år innan. Fattar inte varför,det är ju jättegott!

Favoriten:) 
//Sofie

Inga kommentarer: